Ремонт на покриви в гр.Златоград

Къде работим мар. 31, 2022

Вече и в град Златоград .

Ние сме „БарокоСтрой“ и се занимаваме с ремонти на покриви от 2007 година насам. Екипът ни се състои от хора с професионален опит и сме свършили и повече от 400 обекта в цялата страна.

Основните дейности, които извършваме са

  • ремонт на покриви
  • изграждане на нов покрив
  • пренареждане на керемиди
  • полагане на хидроизолация
  • изграждане на дървени конструкции
  • създаване на нови покриви
  • монтаж на американски без шевни улуци и водосточни тръби
  • надстройка на тавански стаи
  • всякакъв вид тенекеджийски услуги

Изберете „ БарокоСтрой “ за пренареждане на керемиди .

Защото работим бързо, коректно и на най-добри цени. Защото използваме висококачествени машини и инструменти, за да може покривът Ви да има максимално дълъг живот. И понеже искаме да предложим на клиентите си дълги години уют и комфорт, даваме гаранция на извършените услуги от 5 до 15 години!

Възползвайте се от ремонт на покрива си .

Преднареждаме керемидите на Вашия покрив, за да предотвратим протичането, прогниването и разрушаването на носещата конструкция.

Ремонтираме всякакви видове покриви и покривни конструкции. Течащи, повредени или увиснали покриви, тавани, комини, обшивки (около комина), вентилационни отвори и въздухорповоди.

Поставяме качествена хидроизолация, която ще предпазва жилището Ви от неприятните влага, мухъл и плесен.

Реставрираме стари сгради и къщи, и ги превръщаме в уютни и приятни места за живеене. Работим със съвременни материали и следим последните модели и тенденции в областта.

И разбира се, предлагаме най-добрите цени!

Ако имате нужда от пренареждане на керемиди, можете да се свържете с нас още сега.

Ако имате нужда от ремонт на покрив, от изграждане на нов покрив, от поставяне на хидроизолация или от някаква тенекеджийска услуга, ние сме готови да Ви помогнем.

Ние ценим времето и парите Ви. Затова гарантираме с името си за всеки изпълнен проект, а за да бъдете още по-спокойни, даваме и от 5 до 15 години гаранция за всяка извършена услуга.

За оглед на обект, за уточнения или консултации, и за всякакви въпроси свързани с работата ни, можете да ни откриете на телефон  0898212123.

No Comments

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *