Как да изградите беседка 3 на 4 със собствените си ръце

Ремонт на покриви сеп. 07, 2022

Изграждането на беседка 3 на 4 със собствените си ръце е доста лесно, ако използвате висококачествени чертежи и правилните размери. Уютна и оригинална градинска къща може да бъде построена от материали: дърво, метал, поликарбонат, тухла. Всеки ще изглежда добре сам по себе си или в комбинация с други материали. Основното е, че беседката органично допълва сайта, вписвайки се в цялостния стил.

Arbor 3×4: характеристики и видове
Беседката е място за почивка през лятната вечер и допълнителна украса на обекта. За да могат всички сгради да се комбинират хармонично помежду си, трябва внимателно да изберете място, рисунка, материал. Необходимо е да се обмисли най-удобната форма и предназначение на конструкцията. Ще бъде ли сграда за семеен отдих, детски игри или барбекю. Много по-лесно е да построите сами беседка, отколкото къща. Но дори и тази полудекоративна сграда има свои собствени нюанси, които е важно да знае господарят.

С навесен покрив: чертежи
Беседка с навесен покрив спечели популярност сред летните жители. За разлика от други варианти, такава сграда създава усещане за значително открито пространство вътре, достъп до въздух и слънце. Беседка с навесен покрив може да бъде оборудвана като лятна кухня, може да се монтира мангал или барбекю. Важно е да използвате компетентни чертежи и съвети от опитни строители. Нюансът на този дизайн може да бъде броят на колоните, в зависимост от скицата. Също така височината на стените е различна: едната страна ще бъде по-висока от другата. Предимства на селска къща:

леко тегло в сравнение с други дизайни;
малки бюджетни разходи;
намалени характеристики на вятъра;
значителна сила;
гъвкавост на употреба.

С двускатен покрив: чертежи
Двускатната покривна конструкция е най-универсалният тип за малки сгради в променливи климатични условия. Една от задачите на такъв покрив е да предпазва вътрешността от валежи. Преди да продължите с дизайна, струва си да решите какъв план трябва да изградите. Това трябва да бъде солидна беседка с двускатен покрив и барбекю или лек слънчев павилион за лятно пиене на чай. Преди да построите къща сами, по-добре е да изберете по-опростен вариант и изчислени чертежи. Предимства на дизайна:

надеждна защита от вятър, дъжд, сняг;
богат избор на стил;
разнообразие от форми и дизайн.

No Comments

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *