Какво да правите, когато видите теч от покрива ви

Ремонт на покриви авг. 05, 2021

Ако вие или някой във вашето съоръжение подозирате теч на покрив, първите три стъпки, които трябва да предприемете, включват:

Оценка на риска: Важно е бързо да се идентифицират всички потенциални щети или опасности за безопасността, които могат да възникнат в резултат на теча. Преместете инвентара и оборудването, за да избегнете повреда от водата. Поставете конуси и надписи в зони с голям трафик, за да избегнете инциденти с падане и плъзгане.

Отстраняване на проблема с източника на вода: Намерен е теч от покрива ви? Често причината за проникване на вода не е проникване в покрива, така че не се нуждаете от нов покрив. Има и други начини, по които водата може да влезе във вашата сграда, включително проблем с вашия HVAC, конденз от вашия климатик или неизправен водопровод.

Обадете се на вашия изпълнител на покриви: След като сведете до минимум рисковете и се почувствате уверени, че идва от покрива, свържете се с вашата предпочитана покривна компания, за да премахнете бързо и професионално теча на покрива.

No Comments

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *