Защо есента е най-доброто време за ремонт на покрива ви

Ремонт на покриви юли 30, 2021

Енергийна ефективност

Поправянето на покрива преди студените зимни температури не само ще защити дома ви, но и ще защити сметката ви за енергия от скокове. Ако имате проблеми с покрива, вашият климатизиран въздушен поток може лесно да излезе през покрива ви през лятото, а студът може да влезе в дома ви през зимата.

Като коригирате евентуални проблеми през есента (когато пещта и AC не се използват), ще се възползвате от предимствата на подобряването на изолацията, преди температурите да се променят.

Времето е точно

Есенното време е по-безопасно за изпълнителите, тъй като няма опасен лед, по който да се плъзне, нито има опасност от дехидратация или изтощение на топлина под мехурчестото слънце. С други думи, вашите покриви ще бъдат повече от щастливи да обслужват покрива ви при есенни температури!

Херпес зостера не е твърде горещ или твърде студен

Най-доброто време за извършване на всякакви покривни работи е, когато температурите са между 7 и 10 градуса по Целзий. Защо? Е, когато херпес зостер се монтира, без да е прекалено горещо или прекалено студено, те се уплътняват по-добре.

Когато синглите станат прекалено горещи, те могат да бъдат по-трудни за забиване и боравене. В студа те дори могат да замръзнат, което може да доведе до забавяне и по-скъпи ремонти за бизнеса и собствениците на жилища.

Предотвратяване на проблеми с покривите, преди да възникнат

Тези, които се нуждаят от покривни услуги, трябва да са наясно да извършват ремонтните си дейности през есента, преди да започне снегът и бурно време.

Есенният ремонт на покриви е важен, тъй като през зимата може да бъде много трудно и скъпо да се поставят херпес зостер. Всъщност вятърът и снежните бури могат да причинят малки проблеми с покрива да се превърнат в големи проблеми с покрива!

No Comments

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *